Televizija 777 je jedna od najmlađih televizijskih medijskih kuća u Crnoj Gori. Eksperimentalni signal TV 777 prvi put je pušten u etar 1. decembra 2008. godine, da bi od 2011. godine otpočelo svakodnevno organizovano emitovanje televizijskog programa. Lutrija Crne Gore AD je pokrenula projekat “televizija 777” sa idejom da se crnogorskoj javnosti pruži nešto novo, relaksirajuće, neobično i zanimljivo. U početku svog emitovanja, osnovni cilj TV 777 je popularizacija i promocija igara na sreću koje priređuje Lutrija Crne Gore AD, sa željom afirmacije i predstavljanja istih širokom auditorijumu, na drugačiji, interaktivan i zanimljiv način.

Međutim, u skladu sa pravilima medijskog i marketinškog tržišta i poslovnim interesima Lutrije kao osnivača medija, TV 777 postaje ubrzo jedno od natraženijih sredstava oglašavanja u Crnoj Gori. Takođe, TV 777 predstavlja medijski servis koji pruža objektivne vijesti i informacije, proizvodi i emituje visokokvalitetan televizijiski program, sa velikim brojem autorskih emisija, profesionalno produciranih i raznovrsnih žanrova. Osim osnovnog i najvažnijeg napretka u kvalitetu i kvantitetu sopstvene proizvodnje programskih sadržaja, potrudili smo se da novim scenografijama, novim špicama i vizuleno budemo kvaliteniji. Agencija za elektronske medije je kroz monitoring praćenja programskog sadržaja televizije, ocijenila da je TV 777 medij sa preko 50% sopstvene produkcije, čime smo uvršteni u sami vrh medija po strukturi, trajanju i učešću sopstvene produkcije u ukupnoj proizvodnji i emitovanju televizijskog programa. Rezultati takvog rada su, pored visokog rejtinga programa i povjerenja gledalaca, i brojne nagrade koje su Lutrija Crne Gore i TV 777 dobile na međunarodnim i domaćim manifestacijama.

Cilj TV 777 je objektivan i nepristrasan program i marketinška podrška svim privrednim subjektima.

Urednički tim će u svom radu i odgovornošću nastojati da se u procesu proizvodnje i programa TV kontinuirano pridržava smjernica za tačnost i nepristrasno izvještavanje.

Zadatak nam je da obrazujemo, informišemo i zabavimo javnost, ali i da prerastemo u medij sa posebnom ulogom u društvenom, političkom i kulturnom životu Crne Gore.

Hvala na povjerenju !

 

 

Dozvola i odobrenja za emitovanje televizijskog programa TV 777:

•  Dozvola za prenos i emitovanje radio-difuznih signala

•  Odobrenje za emitovanje O-TV-K-08

•  Rješenje o izmjeni i dopuni Odobrenja za emitovanje br. O-TV-K-08

 

Pravila o praćenju izborne kampanje i predstavljanju predsjedničkih kandidata za izbor predsjednika Crne Gore koji će se održati 15. aprila 2018. godine:

• 30. 01. 2018. Pravila o praćenju izborne kampanje TV777 - AEM